Derby Delta versus SV Houten

Delta Sports JO10-5 – SV Houten JO10-6  | 10-09-2016  | Uitslag: 7-6

Vanaf de start van de competitie is er naar uitgekeken, de derby tussen de jongens onder 10 van SV Houten en Deltasports.

Na een gevoelige nederlaag een paar weken eerder tijdens de bekerwedstrijd uit bij SV Houten, had het team wat goed te maken en was in lichtelijk gespannen maar opperbeste stemming. De weergoden zaten mee en het beloofde een prachtige voetbaldag te worden en een met ochtenddouw bevochtigd veld.
De eerste helft lag de druk duidelijk op het veld van de tegenstander met de ene kans na de ander. SV Houten leek het zwaar te hebben maar dankzij de vele instinctieve reflexen wist de keeper vele van deze kansen te stoppen en had Delta moeite met de score uit te bouwen.

Tijdens de rust lag het voordeel gelukkig bij Delta. Na de hervatting door de vrouwelijke scheidsrechter, kwam het vertrouwen terug bij de blauw-witten en werd de pressie opgevoerd. De strijd ging over en weer en bijna gelijk op.

Uiteindelijk bleek het een keeperswedstrijd te worden waar vele schoten op doel zijn tegengehouden. Gelukkig met een positieve uitslag voor de jongens van Deltasports.

Sportieve groet,
Dennis

PS. Als je een foto (tegen een kleine vergoeding) in hoge resolutie of een afdruk ervan wil hebben, stuur mijn van een berichtje dennis@lieffering.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.